Remećenje javnog reda i mira u Bjelovaru

Slika /PU_BB/slike vijesti/nasilnik_udara_sakom.jpg

Počinitelji, kao i ostali gosti mogući očevici, udaljili su se sa mjesta događaja te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, kao i svih  učesnika. 

Foto: ilustracija
 
U utorak 1. siječnja oko 02,30 sati, u Bjelovaru,  Ulica Petra Biškupa Vene, u i ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog sukoba između 20-godišnjaka i  drugih za sada nepoznatih osoba, kojom prilikom je 20-godišnjak o zadobio ozljedu  šake desne ruke uz obilno krvarenje zbog čega je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen na Hitni objedinjeni prijam Opće bolnice Bjelovar, a radi ukazivanja liječničke pomoći.

 Počinitelji, kao i ostali gosti mogući očevici, udaljili su se sa mjesta događaja. Na mjestu događaja izvršen je očevid te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, kao i svih  učesnika, nakon čega slijede adekvatna pismena prema pravosudnim tijelima.  

Prilikom postupanja djelatnika hitne medicinske pomoći jedan 25-godišnjak je  nezadovoljan njihovim postupanjem vikao i galamio na njih te ih je na taj način ometao u postupanju. Zbog sumnje da je počinio prekršaj iz članka 13.  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  


Stranica