Proteklog vikenda evidentirano tri narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto 2.jpg

Protiv svih počinitelja slijede optužni prijedlozi prekršajnim odjelima Općinskog suda u Bjelovaru

Foto: Ilustracija

U petak, 26. ožujka, oko 18 sati u Bjelovaru, u Franjevačkoj ulici na terasi jednog ugostiteljskog objekta, 62-godišnjak je narušavao javni red i mir tako što je vikao, galamio i vrijeđao konobaricu, a zatim se počeo skidati i urinirati po terasi. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
U subotu, 27. ožujka, oko 11 sati u Garešnici, u ulici 73. samostalne bojne, u stambenoj zgradi i ispred nje, javni red i mir narušavali su 67-godišnjak i 38-godišnjakinja tako što su galamili i vikali jedan drugome pogrdne riječi. Protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Istog dana, oko 22 sata u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, u parku, javni red i mir narušavao je 32-godišnjak tako što je prišao i htio uspostaviti komunikaciju s 22-godišnjakinjom i 21-godišnjakinjom koje su sjedile na klupi. Nakon što su mu rekle da ih ostavi na miru, on je počeo vikati i galamiti na njih, a 22-godišnjakinji je i zaprijetio. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon