Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/bljeskalica.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 11. rujna, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće. Dvije nesreće dogodile su se na grubišnopoljskom, a jedna na garešničkom području. U nesrećama na grubišnopoljskom području ozlijeđene su dvije osobe.

Jučer, 11. rujna, oko 9,40 sati, 81-godišnjak je upravljao traktorom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju i prilikom skretanja ulijevo na prilazni most u stražnji dio traktora udarilo je osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 58-godišnjakinja koja nije držala potreban razmak između vozila. Od udara traktor je odbačen u desni putni jarak, a osobni automobil u lijevi putni jarak. U nesreći je ozlijeđen 81-godišnji vozač traktora koji je prevezen u Opću bolnicu Virovitica. Nakon zaprimanja medicinske dokumentacije protiv 58-godišnjakinje slijedi podnošenje adekvatne prijave.

Jučer, 11. rujna, oko 19,10 sati u Ulici kralja Zvonimira u Grubišnom Polju 68-godišnjak pod utjecajem alkohola je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka sletio s kolnika zbog ne držanja vozila na sredini obilježene prometne trake. U nesreći je vozač zadobio lake tjelesne ozlijede i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila