Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/policija rotacija.jpg
Foto: ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su dvije prometne nesreće koje su se dogodile na daruvarskom području i koje su bile samo s materijalnim štetama.   

U ponedjeljak, 25. ožujka, oko 10.30 sati, na ne naseljenom dijelu između Velikih Zdenaca i Končanice, 23-godišnjak je upravljala osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka. Dolaskom do skretanja prema sportskom ribnjaku, započela je skretanje u lijevo, a da se prije toga nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja, kojom prilikom je prednjim lijevim krajem svog vozila udarila u  prednji desni dio osobnog vozila također daruvarskih registarskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 52-godišnjak koji je u trenutku prometne nesreće pretjecao krećući se pritom po dijelu kolnika namijenjenom za vozila iz suprotnog smjera.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na mjestu događaja 23-godišnjoj vozačici koja je skrivila ovu prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna u iznosu od 130 eura. 
 
Također, u ponedjeljak, 25. ožujka, oko 11.50 sati, u Doljanima, 73-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom hrvatskih branitelja. Neoprezno skrećući u desno, prema Šibovac, prednjim lijevim djelom vozila naletjela je na lijevi stražnji dio teretnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 53-godišnjak. Teretno vozilo je u tom trenutku bilo zaustavljen ispred znaka obavezno zaustavljanje - STOP kako bi se uključilo na glavnu cestu u Ulicu hrvatskih branitelja. 
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog izazivanja prometne nesreće 73-godišnjoj vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna u iznosu od 130 eura.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila