Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg
Foto: ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodila se jedna prometna nesreća na bjelovarskom području u kojoj je jedna osoba lakše ozljeđena, okolnosti ove prometne nesreće donosimo u nastavku. 

U četvrtak, 7. prosinca oko 15.40 sati, 29-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Bjelovar, Ulicom Ivana Cankara, te dolaskom do raskrižja s Križevačkom cestom uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika te vidljivosti (raskrižje, kolnik mokar od rosulje, magla) nije se vozilom zaustavila. Prošla je kroz raskrižje preko kolnika i sletjela na nogostup gdje je prednjim dijelom vozila udarila u lijevu stranu osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka koji je bio parkiran na nogostupu. Od udarca osobni automobil je odbačen u desno i prednjom desnom bočnom stranom udario u betonski nosač drvenog stupa koji se od udarca nakrenuo, dok je zadnjom krajem udario u metalnu ogradu.

U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobilo je dijete koje je bilo putnik u vozilu.

29-godišnja vozačica koja je skrivila ovu prometnu nesreću je bila pod utjecajem alkohola, a protiv nje slijedi adekvatna prijava.

Vlasniku vozila koji je bio nepropisno parkiran izdana je obavijest o počinjenom prekršaju.

Pisane vijesti | Promet i vozila