Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-2021-001.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 14. studenoga, su na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane  dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

  Jučer, 14. studenoga, oko 16,50 sati, u Bjelovaru 66-godišnjak je u Ulici Ivana Gundulića prilikom skretanja na parkirališno mjesto bočnim dijelom osobnog automobila, bjelovarskih registarskih oznaka, udario parkirani osobni automobil. Nakon nesreće 66-godišnjak je napustio mjesto  događaja bez da je vlasniku oštećenog vozila ostavio osobne podatke i podatke o vozilu. Oko 17,35 sati 66-godišnjak je pronađen na adresi stanovanja i protiv njega slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 43. stavka 2. i članka 176. stavka 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 14. studenoga, oko 18,35 sati, u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, 26-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom, čeških registarskih oznaka, i tijekom vožnje unatrag udarila u automobil, daruvarskih registarskih oznaka, parkiran na obilježenom parkirališnom mjestu. U nesreći je na oba automobila nastala materijalna šteta. 26-godišnjoj vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila