Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/prometna nesreća5.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 14. ožujka, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su dvije prometne nesreće. Obje nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i u njima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer, 14. ožujka, oko 9,00 sati, u Bjelovaru, 84-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Prilazom Pavla Radića i dolaskom do raskrižja s Ulicom Alojzija Stepinca nije postupila po znaku STOP i ulaskom u raskrižje oduzela je prednost osobnom automobilu koji je prednjim dijelom udario u stražnji dio njena vozila, a kojim je upravljao 44-godišnjak. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Protiv 84-godišnjakinje slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 14. ožujka, oko 20,10 sati, u Bjelovaru, 20-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Križevačkom cestom pretjecala je osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnjak na mjestu gdje je puna središnja linija i kako bi izbjegla sudar s automobilom iz suprotnog smjera skrenula je udesno i retrovizorom udarila u retrovizor automobila 36-godišnjaka. Nakon nesreće vozačica se udaljila s mjesta događaja a da nije ostavila podatke o sebi i vozilu. Policijski službenici su 20-godišnjakinju pronašli nedugo nakon događaja i protiv nje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila