Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 20. veljače, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće. U prometnoj nesreći na bjelovarskom području ozlijeđena je jedna osoba, a u nesrećama na daruvarskom i čazmanskom području nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer, 20.veljače, oko 13,30 sati, u Katincu je 46-godišnjak se teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka uključivao se s prilaznog mosta u promet pri čemu nije učvrstio sve pokretne dijelove vozila da ne predstavljaju opasnost za druge sudionike u prometu i imovinu zbog čega je hidrauličnom dizalicom zakvačio i pokidao dvije žice električne mreže. 46-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 81. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 20. veljače, oko 22,30, u Štefanju za sada nepoznati vozač je upravljao vozilom pri čemu nije vozilo držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika zbog čega je udario u bočnu stranu osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 37-godišnjaka koje se nalazilo propisno parkirano uz rub kolnika. Nakon nesreće vozač se udaljio s mjesta događaja a da nije ostavio oštećenom podatke o vozaču i vozilu. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozača i vozila.           

https://bjelovarsko-bilogorska-policija.gov.hr/vijesti/u-naletu-vozila-ozljedjena-51-godisnjakinja-pjesakinja/21515
 

Pisane vijesti | Promet i vozila