Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/prometna nesreća5.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 19. veljače, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće. Dvije nesreće dogodile su se na bjelovarskom, a jedna na garešničkom području.

Jučer, 19. veljače, oko 7,15 sati, u Bjelovaru 78-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Šetalištem dr. Ivše Lebovića i dolaskom do raskrižja s Franjevačkom ulicom preko dvije pune linije skrenuo je ulijevo suprotno prometnom znaku zabranjenog skretanja ulijevo pri čemu je u bočni dio njegova vozila udario osobni automobil kojim je upravljao 44-godišnjak.U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Protiv 78-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 12. stavka 4. i članka 57. stavka2. uz primjenu članka 293. stavka 1. zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 19. veljače, oko 9,05 sati, u Garešnici 59-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Radničkom ulicom i dolaskom do raskrižja s Ulicom Petra Svačića nije propustio osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak i došlo je do udara prednjih dijelova automobila. Uslijed udara automobil kojim je upravljao 59-godišnjak odbačen je na nogostup gdje se je i zaustavio, a automobil kojim je upravljao 46-godišnjak je sletio s kolnika i udario u prometni znak. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Protiv 59-godišnjaka slijedi podnošenje adekvatne prijave zbog počinjenog prekršaja iz članka 57. stavka 1. i 7. uz primjenu članka 293. stavka 1. zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 19. veljače, oko 13,30 sati, u Bjelovaru 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Gudovačkom cestom i dolaskom do raskrižja s Ulicom Velike Sredice nije postupio po znaku STOP već je ušao u raskrižje i prednjim dijelom vozila udario u bočni dio teretnog automobila kojim je upravljao 28-godišnjak. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Protiv 19-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 57. stavka 4. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.            
 

Pisane vijesti | Promet i vozila