Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis2.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 23. siječnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće. Dvije nesreće dogodile su se na daruvarskom, a jedna nesreća se dogodila na bjelovarskom području.

Jučer, 23. siječnja, oko 10,20 sati, u Daruvaru 33-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, zagrebačkih registarskih oznaka, Ulicom Stjepana Radića i nije držao razmak između vozila zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnjak. 33-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 109. stavka 2 uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.   

Jučer, 23. siječnja, oko 8,30 sati, u Daruvaru 24-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, daruvarskih registarskih oznaka, Ulicom Tomaša Garika Masaryka i u blizini raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja zbog brzine neprilagođene osobinama i stanju kolnika, atmosferskim prilikama i gustoći prometa prilikom kočenja je izgubio nadzor nad vozilom, kotačima zahvatio rubni kamen i vozilom izletio s kolnika pri čemi je udario u metalni stup ulične rasvjete. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 51. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.       
 

Pisane vijesti | Promet i vozila