Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/prometna nesreća5.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 4. siječnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su dvije prometne nesreće. U obje nesreće nastala je materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Jučer, 4. siječnja, oko 17,15 sati,  u Starim Skucanima, 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, i dolaskom do raskrižja nije propustio vozilo s njegove desne strane zbog čega je prednjim dijelom automobila udario u priključno vozilo kućne izrade koje je vukao traktor, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 72-godišnjakinja. U nesreći je na vozilima nastala materijalna šteta. Protiv 20-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 57. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv 72-godišnjakinje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 238. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz članka 4. stavka 1. Zakona o obaveznim osiguranjima u prometu.

Istog dana, oko 10.45 sati, 76-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Patkovac. Budući da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, skrenuo je u desno i sletio u putni jarak.
U prometnoj nesreći na vozilu je nastala materijalna šteta.
Vozaču koji nije bio pod utjecajem alkohola izdana je obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila