Prometne nesreće u posljednja 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Policija-noć.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 11. travnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su četiri prometne nesreće. U nesrećama na čazmanskom i grubišnopoljskom području nije bilo ozlijeđenih osoba dok su u dvije nesreće na bjelovarskom području ozlijeđene tri osobe.
  
Jučer, 11. travnja, oko 14,20 sati, 30-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Letičane  i zbog ne držanja potrebnog  razmaka između vozila prednjim dijelom automobila udario je u stražnji dio bagera kojim je upravljao 78-godišnjak koji se zaustavio zbog skretanja ulijevo. U nesreći je lake tjelesne ozljede zadobio 30-godišnji vozač i  na vozilima je nastala materijalna šteta. Protiv 30-godišnjka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 109. stava1. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Jučer,  11. travnja, u Čazmi, za sada nepoznati vozač je vožnjom unazad na parkiralištu, u Ulici braće Radić, udario u propisno parkirani osobni automobil u vlasništvu 20-godišnjaka i oštetio branik automobila. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozača i vozila.

Jučer, 11. travnja, oko 21,15 sati, u Velikom Grđevcu 37-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Vladimira Nazora i zbog ne držanja vozila na sredini obilježene prometne trake zahvatio bankinu i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u betonski most, U nesreći je na vozilu nastala materijalna šteta. 37-godišnjem vozaču privremeno je oduzeta prometna dozvola i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


https://bjelovarsko-bilogorska-policija.gov.hr/vijesti/u-prometnoj-nesreci-ozlijedjene-dvije-osobe-21681/21681
 

Pisane vijesti | Promet i vozila