Prometne nesreće tijekom vikenda

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/policija-natpis.jpg
Foto: ilustracija

Tijekom vikenda, od 30. rujna do 1. listopada, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodile su se dvije prometne nesreće. Obje prometne nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i u obje nesreće su počinitelji napustili mjesto prometne nesreće.

Jučer, 1. listopada, oko 12,00 sati, u Šandrovcu je u prometnoj nesreći oštećen osobni automobil, bjelovarskih registarskih oznaka, kojeg je 49-godišnjakinja parkirala na šljunčanu površinu pokraj autobusnog ugibališta. Vozač koji je izazvao nesreću udaljio se s mjesta događaja, a policijski službenici su ga pronašli istog dana oko 14,00 sati na adresi stanovanja.
Alkotestiranjem je utvrđeno da je 56-godišnjak pod utjecajem alkohola, a daljnjim provjerama da je upravljao vozilom u vrijeme kad mu je isteklo važenje vozačke dozvole.   
Protiv 56-godišnjaka slijedi podnošenje odgovarajućih pismena zbog počinjenja prekršaja iz članka 46. stavka 1., članka 176. stavka 3., članka 196. stavka 1. i članka 199. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Jučer, 1. listopada, 45-godišnjak je prijavio da mu je netko oštetio službeni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio parkiran u Niskoj ulici u Bjelovaru.
Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska vozača koji se udaljio s mjesta prometne nesreće.        
 

Pisane vijesti | Promet i vozila