Prometne nesreće na daruvarskom području

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Rotacija_krov.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 18. ožujka, na daruvarskom području evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj od nesreća ozlijeđene su dvije osobe.

Jučer, 18. ožujka, u Daruvaru, u Ulici Petra Preradovića za sada nepoznati vozač je prilikom izlaska s parkirališta vozilom udario u bočnu stranu osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjakinje koji se nalazio propisno parkiran na parkirališnom mjestu. Vozač koji je skrivio prometnu nesreću udaljio se s mjesta događaja bez da je ostavio podatke o sebi i vozilu. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozača i vozila.

Jučer, 18. ožujka, oko 15,15 sati u Kipu došlo je prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila. Do nesreće je došlo kada je 52-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka zbog brzine neprilagođene osobina i stanju kolnika te gustoći prometa prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je usporavala vožnju jer je ispred nje automobil skretao na prilazni most kuće. U trenutku udara u stražnji dio automobila kojim je upravljao 52-godišnjak udario je osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak koji također nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobnima kolnika i gustoći prometa. U nesreći su ozlijeđene 30-godišnja vozačica i dijete koje se kao putnik nalazilo u automobilu kojim je upravljao 44-godišnjak. Ozlijeđene su vozilom hitne medicinske pomoći prevezene u  Opću županijsku bolnicu Pakrac. Protiv 52- godišnjaka i 44-godišnjaka slijedi podnošenje odgovarajuće prijave prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.          
 

Pisane vijesti | Promet i vozila