Prometne nesreće i značajniji prekršaji u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Promet/Stop policija1.jpg

Dvije prometne nesreće od kojih jedna s materijalnom štetom, a druga s dvije ozlijeđene osobe

Foto: ilustracija

Što se tiče prometa i prometne problematike u protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zabilježili smo dvije prometne nesreće od kojih je jedna bila s materijalnom štetom na daruvarskom području, a u drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila na bjelovarskom području dvije osobe su lakše ozlijeđene.

A kad smo već kod prometa istaknut ćemo dva prekršaja: jučer, 1. kolovoza u 19.30 sati u Bjelovaru, u Baranjskoj ulici u kontroli prometa zatečen je 37-godišnjak da opravlja osobnim automobilom VW Polo, bjelovarskih reg. oznaka pod utjecajem alkohola od 2,69 g/kg. On je uhićen i priveden u službene prostorije policije gdje je smješten do otrežnjenja, a danas, 2. kolovoza će biti doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u žurnom prekršajnom postupku.

Noćas, oko 02.35 sati u Bjelovaru, u Zagrebačkoj ulici također u kontroli prometa zatečen je 26-godišnjak da upravlja Renault Cliom, zagrebačkih reg. oznaka prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispit niti jedne kategorije i još k tome pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg. I on je također uhićen i smješten u službenim prostorijama policije do otrežnjenja i privođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Promet i vozila