Prometna nesreća

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Zbog počinjenih prekršaja 22-godišnjaku je izdan obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog na novčani iznos od 22.300 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 15 mjeseci kada za to budu ostvareni uvijeti

Foto: ilustracija

U subotu, 08. veljače oko 14.25 sati 22-godišnjak je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispit niti jedne kategorije, osobnim automobilom (ZG), za kojeg je važnost registracije i osiguranja istekla, kroz Dautan. Budući da se nije kretao sredinom prometne trake, u jednom trenutku je s desne strane kolnika prešao na lijevu stranu kolnika, nakon čega je s vozilom sletio u lijevi putni jarak gdje je prednjim krajem vozila udario u betonsku ogradu i u betonski stup javne rasvjete gdje se zaustavio.
U prometnoj nesreći 22-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Bjelovar, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 0,64 g/kg alkohola u organizmu.
Zbog počinjenih prekršaja 22-godišnjaku je izdan obavezni prekršajni nalog i protiv njega slijedi i optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Promet i vozila