Prometna nesreća na željezničko-cestovnom prijelazu u kojoj je 46-godišnja vozačica auta teško ozlijeđena

Slika /PU_BB/slike vijesti/pruga01.JPG

Na željezničkom-cestovnom prijelazu bez branika ili polubranika 46-godišnja vozačica osobnog automobila izazvala prometnu nesreću

Foto: ilustracija

U subotu, 02. listopada oko 13.25 sati, u Velikom Trojstvu, 46-godišnja vozačica iz Zagreba, upravljala je osobnim automobilom marke „Smart", zagrebačkih registarskih oznaka Bilogorskom ulicom.
Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije se zaustavila i uvjerila da prugom ne nailazi vlak, uslijed čega je na desni bočni dio njezinog automobila naletio vlak koji prometuje na relaciji Bjelovar-Koprivnica.
Od siline naleta osobni automobil je odbačen, te se zarotirao i udario u metalnu ogradu željezničkog mosta vlgdje se zaustavio na bankini uz most.
46-godišnja vozačica je za vrijeme vožnje bila vezana sigurnosnim pojasom.
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica te je prevezena vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.
Zbog zadobivenih ozljeda ona nije alkotestirana, već su joj izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

Pisane vijesti | Promet i vozila