Prijavljene krađe u protekla dva dana

Slika PU_BB/slike vijesti/Očevid.jpg

 Foto: ilustracija

Tijekom 13.i 14. kolovoza prijavljene su tri teške krađe provaljivanjem u obiteljske kuće.  U Novoseljanima će se po povratku vlasnika  utvrditi što iz provaljene kuće nedostaje. U Trojstvenom Markovcu je provalnik iz kuće ukrao više stotina kuna, dok je u Velikom Trojstvu nepoznati počinitelj ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

14. kolovoza poslijepodne, u Velikom Trojstvu, nepoznati muškarac došao je  u dvorište 88-godišnje vlasnice kako bi joj ponudio na prodaju pojas za leđa, a potom je od nje zatražio čašu vode. U trenutku kada je žena  otišla u kuhinju po vodu,  nepoznati počinitelj  iskoristio je  trenutak i njenu nepažnju, ušao u dnevni boravak i iz novčanika ukrao nekoliko stotina kuna.

Jučer 15. kolovoza, u Trubićevoj ulici u Bjelovaru, nepoznati muškarac koji se predstavio kao djelatnik Elektre koji očitava brojila za električnu energiju, iskoristio je nepažnju vlasnice te iz torbice na vješalici hodnika ukrao novčanik sa novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama.  

Netko je na jednom odjelu Opće bolnice Bjelovar, iz ormarića u bolesničkoj sobi, jednom 70-godišnjem pacijentu ukrao stotinjak kuna i mobilni telefon.  



Pisane vijesti