Prijavljene krađe u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

U Bjelovaru, u Ulici Ante Trumbića provaljeno u podrumske prostorije stambene zgrade, a u Ulici Lovre Matačića u krugu jednog bivšeg poduzeća ukradene su bakrene sabirnice i aluminijske ploče

Foto: ilustracija
U razdoblju od 29. kolovoza do 02. rujna, u Bjelovaru, u Ulici Ante Trumbića, provaljeno je u tri podrumske prostorije stambene zgrade. Prema izjavi dvoje vlasnika iz njihovih prostorija nije ništa ukradeno, dok će se za treću prostoriju utvrditi da li je i što je ukradeno nakon obavljanja razgovora s vlasnicom.
U razdoblju od sredine 2016. godine pa do 02. rujna ove godine, nepoznati počinitelj je iz dvorišta jednog bivšeg poduzeća u Bjelovaru, u Ulici Lovre Matačića, došao do zgrade trafostanice koja je bila otvorena, gdje je isključio transformator koji se nalazio u odvojenoj prostoriji, a potom iz ormara niskonaponskih blokova ukrao bakrene sabirnice vrijedne oko 10 tisuća kuna.
U razdoblju od 26. srpnja do 01. rujna, također iz dvorišta tog bivšeg poduzeća, netko je s krovišta napuštene hale demontirao i odnio aluminijske ploče, a koje su vlasništvo jednog poduzeća iz Varaždina. Odgovorna osoba se izjasnila da je nastala šteta od oko 16 tisuća kuna.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon