Prijavljene krađe tijekom vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/novac01.jpg

U protekla tri dana prijevljeno nekolilo provala i krađa iz ugostiteljskih objekata, trgovine i obiteljskih kuća

Foto: ilustracija

             Tijekom noći 22./23. studenog, u Ulici Eugena Kumičića u Daruvaru, provaljeno je u trgovinu mješovitom robom odakle je ukraden blagajnički polog  i za sada točno neutvrđena količina jednog artikla.  
 
             U ranim jutarnjim satima 24. studenog, na Trg hrvatskih branitelja u Bjelovaru, provaljeno je u jedan ugostiteljski objekt odakle je ukraden blagajnički polog i dnevni utržaka.
 
             U isto vrijeme istog dana, provaljeno je i u Ulici Augusta Šenoe u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je nepoznati počinitelj ukrao blagajnički polog te nekoliko desetaka komada  jednog artikla, da bi potom iz aparata za zabavu uzeo više stotina kuna.
           
            Tijekom dana 23. studenog, u Bjelovarskoj ulici u Šandrovcu, netko je provalio u obiteljsku kuću iz  koje je ukrao više stotina kuna koje je pronašao.
 
             Nepoznati počinitelj  je u razdoblju  22. do 24. studenog u Tuku kod Rovišća   provalio u obiteljsku kuću u kojoj trenutno nitko ne živi. Vlasnik se trenutno nije mogao izjasniti da li nešto nedostaje već će naknadno provjeriti.
 
            Netko je u razdoblju od 10. do 23. studenog, u Velikom Trojstvu, iz spavaće sobe jedne obiteljske kuće ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon