Prijavljene krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/novac01.jpg

Proteklog vikenda prijavljeno je na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske više kaznenih djela krađa

Foto: ilustracija

Prošli petak prijavio je 69-godišnji vlasnik da mu je netko u još u srijedu ujutro   u Garešnici, u krugu autopraonice  u Ulici Petra Svačića,   iz nezaključanog osobnog automobila s kojim se on koristi, ukrao strani novac u vrijednosti više tisuća kuna.
 
Unazad mjesec dana, nepoznati počinitelj je  iz otvorene drvarnice nenaseljene kuće u  Dišniku , ukrao  mlin čekićar starosti oko 30 godina  vrijedan oko 900 kuna.
 
Tijekom noći 11. svibnja, u Ulici hrvatskih branitelja u Doljanima, na parkiralištu ispred jednog ugostiteljskog objekta, ukradene su sa „VW Golfa“ dvije  registarske pločice njemačkih nacionalnih oznaka.
 
11. svibnja prijavio je 60-godišnji mještanin Velikog Pašijana da mu je neutvrđenog dana,  netko iz njegove kuće na neutvrđeni načni ukrao stranog novca u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
 
Tijekom noći 11./12. svibnja, u Bjelovaru, u Ulici Krste Špoljara, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije jednog poduzeća i iz trgovine ukrao blagajnički polog od desetak kuna.
 
U subotu 11. svibnja navečer, u jednom ugostiteljskom objektu na  Trg Stjepana Radića u Bjelovaru, nepoznati počinitelj je sa šanka ukrao mobilni telefon vrijedan više od 500 kuna.  
 
U razdoblju od 01. travnja do  12. svibnja, u privatnoj šumi zvanoj “Kramarica“ koja se nalazi između Štefanja i Daskatice, netko je porušio, ispilo i odvezao 13 stabala bagrema vrijednih oko 800 kuna.  

Stranica