Prijavljene krađe

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

U krađama koje su prijavljene na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ukradene tegle s cvijećem, prometni znak, nadgrobna ploča i akumulator

Foto: ilustracija

U noći sa subote na nedjelju 05./06. rujna i tijekom noći u ponedjeljak 07. rujna u Bjelovaru, s balkona u Ulici Ante Kovačića i iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Ivana Gregurića netko je ukrao tegle s cvijećem čime je vlasnicama pričinjena šteta od oko 3 tisuće kuna.

U noći, 07./08. rujna, nepoznati počinitelj je na državnoj cesti u Donjim Dragičevcima, odrezao nosač prometnog znaka, na koji je bio postavljen prometni znak opasnosti, opasnost-klizav kolnik, te prometni znak zajedno s odrezanim dijelom nosača odnio. Po izjavi odgovorne osobe pričinjena šteta je oko tisuću kuna.

U razdoblju od 06. kolovoza do 06. rujna, nepoznati počinitelj je sa spomenika na groblju u Štefanju ukrao manju nadgrobnu mramornu ploču koja se nalazila na pokrovnoj mramornoj ploči spomenika. Vlasnik grobnog mjesta se izjasnio da mu je pričinjena šteta od 1100 kuna.

U noći, 07./08. rujna, netko je s čamca koji se nalazio na jednom od ribnjaka u Končanici ukrao akumulator čime je poduzeću koje gospodari ribnjacima pričinjena šteta od 500 kuna.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon