Prijavljena krađa dijelova i goriva s traktora, kreme i armaturnih mreža

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis.jpg

U Gornjoj Šušnjari ukradeni traktorski djelovi i pogonsko gorivo, u trgovini trgovačkog centra u Bjelovaru krema, a na polju između Laminca i Ivanske armaturne mreže

Foto: ilustracija

U noći s četvrtka na petak, 28./29. listopada, u dvorištu nenastanjene kuće u Gornjoj Šušnjari, nepoznati počinitelj je s traktora ukrao akumulator, traktorski kardan vitla, klin poteznice i oko 20 litara pogonskog goriva iz nezaključanog rezervoara čime je 65-godišnjem vlasniku pričinjena šteta od oko 2000 kuna.

U subotu, 30. listopada, prijepodne, u Bjelovaru, na Južnoj obilaznici, u jednoj trgovini trgovačkog centra, nepoznata ženska osoba tamnije puti, starosti oko 40 godina, koja je bila u pratnji mlađe ženske također tamnije puti je s prodajnih polica ukrala kremu vrijednosti 500 kuna, koju je prenijela pored blagajne, a da ju nije platila.

U razdoblju od 29. listopada do 01. studenog, nepoznati počinitelja je na polju koje se nalazi na nenaseljenom dijelu između Laminca i Ivanske demontirao i ukrao tri armaturne mreže koje su bile postavljene kao ograda livade za ispašu ovaca. Vrijednost ukradenih mreža je po izjavi vlasnika 800 kuna.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon