Pregled najznačajnijih događaja tijekom proteklog vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/drva-metrica.JPG

Krađa ogrijevnog drveta i  provale u benzinsku postaju, obiteljsku kuću i trgovinu mješovitom robom

Foto: ilustracija
U razdoblju od 29.07. do 01.08., u privatnoj šumi pored Sirača, nepoznati počinitelj je pomoću traktora i prikolice sa vrše hrpa složenog drveta odvezao i otuđio oko 21 kubni metar cjepanica ogrjevnog drveta bagrema i johe, čime je vlasnik oštećen za oko 5000 kn.
Tijekom noći 02./03. kolovoza, u Bjelovaru u Ulici  105. brigade, netko je provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao novac, razni alat i druge predmete , tako da 36-godišnji vlasnik  štetu procjenjuje na nekolik desetaka tisuća kuna.
U razdoblju od 03.do 05. kolovoza, u Novoj Rači je provaljeno u benzinsku postaju iz koje su ukradeni artikli vrijedni više tisuća kuna.                                                                           
Tijekom proteklog vikenda provaljeno je i u trgovinu mješovitom robom u Ivanskoj iz koje su ukradeni artikli vrijedni više od 10000 kuna.
Tijekom noći 04./05. kolovoza,  na mjesnom groblju u Velikoj Trnovitici, netko je oštetio drveno-metalne klupe za sjedenje vlasništvo Općine Velika Trnovitica.  Materijalna šteta po izjavi načelnika Općine procjenjuje se na oko 2200 kuna.
 

Stranica