Pregled događaja za 11. veljače

Slika /PU_BB/slike vijesti/auto_policija07.jpg

Krađa akumulatora iz bagera kod Stančića, razbojništvo u trgovini i remećenje javnog reda i mira u Garešnici te dragovoljna predaja dvije bombe u Bjelovaru  

Foto: ilustracija
Neutvrđenog dana tijekom proteklog vikenda netko je uz kanal Stančić, između Prgomelja i Stančića, provalio u prostor motora jednog radnog stroja-bagera iz kojeg odnio akumulatore vrijedne više od tisuću kuna.

Sinoć 11. veljače, oko 18,45 sati, u Garešnici u Ulici Matije Gupca, u jednoj trgovini mješovite robe maskirana muška osoba počinila je kazneno djelo razbojništva  nad 26-godišnjom trgovkinjinom kojom prilikom je ukraden dnevni utržak. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Zbog interesa kriminalističkog istraživanja nismo u mogućnosti dati detaljniji opis načina izvršenja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 11. veljače, jedna osoba iz okolice Bjelovara  dragovoljno je policiji predala dvije ručne bombe M-75. Podsjećamo da za ovakav čin, odnosno dragovoljnu predaju nezakonitog oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava nema zakonskih sankcija.

Istog dana 11. veljače, oko 14.00 sati, u Garešnici, na ulici Vladimira Nazora došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane 60-godišnjaka na način da je bez povoda prišao do automobila u kojem se nalazio kao vozač 22-godišnjak te otvorio vozačeva vrata i više puta zatvorenom šakom udario vozača u predjelu glave. U navedenom događaju 22-godišnjak je zadobio vidljive ozljede. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Stranica