POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR KANDIDATIMA/KINJAMA

Slika PU_BB/slike vijesti/zastava RH i MUP-a.png

Foto: ilustracija

REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

POLICIJSKA UPRAVA BJELOVARSKO-BILOGORSKA

            Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, br.58/2018  od 30. lipnja 2018. godine za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu bjelovarsko – bilogorsku, objavljuje 

POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR KANDIDATIMA/KINJAMA

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku, objavljenog u Narodnim novinama, br. 58/2018 od 30. lipnja 2018. godine za radna mjesta: 

URED NAČELNIKA

1. viši stručni referent analitičar - statističar - 1 izvršitelj/ica

 

POLICIJSKA POSTAJA GAREŠNICA

2. viši upravni referent1 izvršitelj/ica

 

SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA

Odjel materijalno – financijskih poslova

3. voditelj uslužnih poslova - 1 izvršitelj/ica 

 

Testiranje će se održati dana 31. srpnja 2018. godine (utorak), s početkom u 08,00 sati u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, Bjelovar, Vlahe Paljetka 2.

Kandidati/kinje koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja biti će o testiranju obaviješteni telefonskim putem.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske www.bjelovarsko-bilogorska.policija.hr   istovremeno s objavom javnog natječaja. 

Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na javni natječaj te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjom prijavljenim/om na javni natječaj.

Obavijest će biti dostavljena pisanim putem. 

Sve dodatne informacije kandidati/kinje mogu dobiti na telefon ­­­­­­­­­­­043/270-244.



Pisane vijesti