Poziv na testiiranje kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca

Slika PU_BB/slike vijesti/zastava RH i MUP-a.png

 

 

 

 

 

 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta

rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi bjelovarsko - bilogorskoj

 objavljuje

POZIV NA TESTIRANJE

KANDIDATIMA/KINJAMA

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana  02. kolovoza 2018. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, na radna mjesta

  

1. Služba kriminalističke policije, Odsjek za obradu kriminaliteta

    Voditelj Odsjeka za obradu kriminaliteta i

 2. Služba kriminalističke policije, Odsjek za obradu kriminaliteta

    Vođa grupe za obradu općeg kriminaliteta

 

koje će se održati dana 30. kolovoza 2018. godine (četvrtak) s početkom u 09.00 sati u prostorijama Policijske uprave bjelovarsko - bilogorske, Vlahe Paljetka 2.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova www.mup.hristovremeno s objavom internog oglasa.

 Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata/kinja na postavljena pitanja.

 Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.

 Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.

 Razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na provjeri znanja obavit će se isti dan 30. kolovoza 2018. godine, u prostorijama Policijske uprave bjelovarsko - bilogorske. 

 O točnom terminu i mjestu razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji su zadovoljili na testiranju bit će osobno obaviješteni putem telefona.

 Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

 Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.



Pisane vijesti