Poziv građanima na sudjelovanje u 24-satnoj akciji nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga

Slika /PU_BB/slike vijesti/alkotest02.jpg

Pozivamo Vas – građane da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za nadzor vozača radi utvrđivanja upravljaju li vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga

Foto: ilustracija

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća koje su izazvali vozači pod utjecajem alkohola, droga i lijekova, te time stradavanja osoba u njima, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, zajedno s ostalim policijskim upravama u Republici Hrvatskoj, ali i u suradnji s ROADPOL-om (Mrežom prometne policije zemalja Europske unije), od 16. do 22. lipnja ove godine provodit će pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati u subotu 19. lipnja do 7 sati u nedjelju 20. lipnja 2021. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
Pozivamo Vas – građane da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za obavljanje nadzora vozača radi utvrđivanja upravljaju li vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
Sve zainteresirane građane molimo da nam do 15. lipnja 2021. godine putem elektroničke pošte Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske (bjelovarsko-bilogorska@policija.hr) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta koja predlažu kao lokacije za nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 

Najave | Promet i vozila