Požari u Severinu i Gornjim Zdelicama

Slika /PU_BB/slike vijesti/pozar05.jpg

U požaru na obiteljskoj kući u Severinu izgorio dio krovišta, a u Gornjim Zdelicama u požaru vikendice ozljeđen 60-godišnjak

Foto: ilustracija

U subotu, 24. travnja, oko 10.40 sati, u Severinu je došlo do požara na kući vlasništvo 70-godišnjakinje kojom prilikom je izgorjelo oko 10 kvadratnih metara krovišta. Otvoreni požar ugasili su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Severin. Požar osim krovne konstrukcije nije zahvatio stambeni prostor. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed zapaljenja drvene grede koja prolazi kroz dimnjak. Vlasnica se izjasnila da joj je požarom nastala šteta od oko 20 000 kuna.

U noći sa subote na nedjelju, 24./25. travnja, u Gornjim Zdelicama, došlo je do požara na jednoj vikend kući kojom prilikom je izgorjelo krovište i prizemna prostorija. U vikendici je živio 60-godišnjak koji je u požaru zadobio opekline te je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je zadržan na liječenju. Kako je krovište u potpunosti izgorjelo požar nije gašen. Budući da vikend kuća nije priključena na električnu mrežu utvrđeno je da je požar prouzročila svijeća kojom je 60-godišnjak osvjetljavao prostor.

Stranica