Policijski službenici zatekli 20-godišnjaka i 24-godišnjaka u prometnim prekršajima

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis4.jfif
Foto: ilustracija

U subotu 07. kolovoza u 09.10 sati u Grubišnom Polju u Ulici Antuna Matije Reljkovića, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 20-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. 
Protiv njega, zbog počinjenog prekršaja iz članka 216. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
  
U nedjelju, 08. kolovoza oko 23.45 sati u Daruvaru u Ulici Matije Gupca, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 24-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka. Zbog sumnje da je upravljao pod utjecajem opojnih droga, ponuđeno mu je testiranje na opojne droge što je odbio. Nakon toga, on je policijskim službenicima predao jedan paketić u kojem se nalazila zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu nad kojom će se provesti vještačenje i precizno vaganje.
24-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije, do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Ppćinskog suda u Bjelovaru, zbog počinjenog prekršaja iz članka 282. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila