Policijski službenici ostvarili odlične rezultate na 4. Ramskom polumaratonu održanog 4. rujna

  • Slika /PU_BB/Trčanje - Litice oko Virovitice/4 Ramski polumaraton/ante jeličić i luka markešić.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Uporan rad i trening donio im je odlične rezultate te mogu poslužiti kao primjer drugim policijskim službenicima

Foto: Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska

Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko - bilogorske Ante Jeličić i Luka Markešić natjecali su se na međunarodnom 4. Ramskom polumaratonu kojeg je organizirala udruga „Rama u srcu“. 

Utrka je održana 4. rujna s početkom u 17.00 sati te se natjecalo 80-tak trkača.  Naš Luka Markešić ostvario je odličan rezultat, odnosno završio je drugi u polumaratonskoj utrci najbržih Ramaca i Ramkinja, dok je u ukupnom poretku polumaratona zauzeo 7. mjesto, a Ante Jeličić završio je na vrlo dobrom 29. mjestu u ukupnom poretku natjecatelja.

Ramski polumaraton je utrka s AIMS certifikatom za stazu na 21,097.5m, a zamišljena je kao najbrži polumaraton u BiH i regiji. Osim brzine stazu karakterizira i najljepši pogled na Ramsko jezero.

Održavanje 4. Ramskog polumaratona, unatoč brojnim ograničenjima i preporukama zbog pandemije koronavriusa, sportski je događaj godine u Rami. Organizatori su se potrudili da sve bude kako treba.

Pobjednik 4. Ramskog polumaratona je Sanel Kurtagić s vremenom 1:20:54, dok je u najbolja u ženskoj konkurenciji bila Radmila Maksimović s vremenom 1:32:15. 

Najbrži Ramci i Ramkinje:

Muški:
1. Ivan Ivanika
2. Luka Markešić (1h:28m:05sec.) 
3. Frano Zadro

Žene:
1. Delfina Tadić
2. Josipa Markešić
3. Marija Kovačević

Pisane vijesti | Društvo i zajednica