Policijska službenica Interventne jedinice policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Magdalena Oršić osvojila drugo mjesto na Zagrebačkom polumaratonu

  • Slika /PU_BB/Razno/Pehar.jpg
  • Slika
  • Slika

Sve pohvale i čestitke Magdaleni kao i ostalim policijskim službenicima na izvanrednim sportskim rezultatima te vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate kako u sportskim aktivnostima tako i u časnom obavljanju policijskih zadaća!

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

U nedjelju, 02. svibnja održan je Zagrebački proljetni polumaraton „Zagreb 21“. Cestovna atletska utrka bila je ukupne duljine 21,098 metara i trčala se po ulicama Zagreba, a na njoj su sudjelovali i policijski službenici Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave.

U utrci su sudjelovali policijski službenici Interventne jedinice policije Luka Markešić, Marko Balažić i Magdalena Oršić, te policijski službenik Ureda načelnika Ante Jeličić.

U konkurenciji od 984 sudionika maratona naša Magdalena je osvojila drugo mjesto u kategoriji policijskih službenica te se tako okitila srebrnom medaljom, a Luka, Marko i Ante su utrku završili među prvih 100 natjecatelja.

Ostvarivši sjajne rezultate, odličan uspjeh i medalje policijski službenici su pokazali zavidnu sposobnost, požrtvovnost i ustrajnost u svim postavljenim izazovima.

Svi četvoro u svom radu kao policijski službenici su iznimno profesionalni, odgovorni i savjesni, a s ovakvim sportskim rezultatima se nadaju da će motivirati i ostale policijske službenike.

Magdalena, Luka, Marko i Ante čestitamo vam i vjerujemo da ćete i nadalje nizati ovakve vrhunske sportske i radne rezultate.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica