Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća obilježen blagdan Svih svetih i Dušni dan

  • Slika /PU_BB/Obilježavanja/Svi sveti 2022/Svi sveti naslovna.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U ove dane spominjemo se i prisjećamo svih nama dragih osoba koje više nisu s nama, tim povodom zamjenik načelnika policijske uprave Hamdija Mašinović sa suradnicima je kod spomen obilježja ispred zgrade policijske uprave zapalio svijeće za sve poginule, nestale i umrle hrvatske redarstvenike i na takav način dostojanstveno, ponosno i s posebnim pijetetom odao počast njihovoj žrtvi

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Danas, 31. listopada, zamjenik načelnika policijske uprave Hamdija Mašinović sa suradnicima je kod spomen obilježja ispred zgrade policijske uprave zapalio svijeće za sve poginule, nestale i umrle hrvatske redarstvenike kojih smo se i uoči dana Svih svetih prisjetili i na takav način dostojanstveno, ponosno i s posebnim pijetetom prisjetili njihove žrtve. Prisjećamo se i svih radnih kolega koji više nisu s nama, a ostavili su neizbrisiv trag u našim poslovnim životima.

Potom je zajedničko izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja te braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata kod središnjeg križa na gradskom groblju "Borik" položilo zajednički vijenac i zapalilo svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata. Trenutcima tišine svi prisutni su odali počast njihovoj žrtvi dok je kraću molitvu za sve njih predvodio prečasni Branko Fresl.

S molitvom je završeno svečano obilježavanje na centralnom gradskom groblju dok su predstavnici Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije i braniteljskih udruga s izaslanstvom Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara obišli spomen obilježja "Barutana" i "Lug", groblje svetog Andrije i spomen obilježje u središnjem gradskom parku.

I na današnji dan spominjemo se i prisjećamo svih nama dragih osoba koje više nisu s nama, tako se prisjećamo i svih onih koji su svoje živote utkali u našu slobodu.

U ove dane sa svima njima smo u mislima i srcima!​

Neka im je vječna slava i hvala im!

 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica