Pokazno-edukativni poligon sigurne vožnje mopedom i motociklom

  • Slika /PU_BB/Promet/IMG_9020.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U subotu, 27. travnja  na Trgu Eugena Kvaternika u organizaciji moto-kluba Whitecity Riders iz Bjelovara i u suradnji sa Postajom promete policije Bjelovar održan je pokazno - edukativni poligon sigurne vožnje mopedom i motociklom

Foto: Postaja prometne policije Bjelovar
U subotu, 27. travnja s početkom u 09.30 na Trgu Eugena Kvaternika (gradski korzo, ispred Katedrale) u organizaciji moto-kluba Whitecity Riders iz Bjelovara i u suradnji sa Postajom promete policije Bjelovar održan je pokazno - edukativni poligon sigurne vožnje mopedom i motociklom.
 
Prije početka vožnje tim Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu BBŽ pokazao je kako pomoći unesrećenima u prometnim nesrećama, stradalim motoristima, te ako se nađemo u situaciji kad naiđemo na osobu koja pokazuje znakove infarkta miokarda i upotrebu prijenosnih defibrilatora te gdje se sve oni nalaze na području grada Bjelovara.
 
Na poligonu je sudjelovalo 20 vozača motocikla MK Whitecity Riders-a iz Bjelovara i još 10-ak vozača koji su iskušali svoje sposobnosti u vožnji na postavljenom poligonu.
 
Događaj je popratilo oko 200 građana grada Bjelovara koji su sa zanimanjem pratili vozače na postavljenom poligonu.
 
Postaja prometne policije sudjelovala je na poligonu s motociklistom i službenim motorom, te je na štandu predstavljen dio opreme koju koristimo u nadzoru vozača u prometu i preventivne materijale vezano za sigurnost cestovnog prometa.
 

Stranica