Podnesena kaznena prijava protiv osumnjičenog 51-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje 11 kaznenih djela

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/krim policija.jpg

51-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog  osnovane sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja počinio 11 kaznenih djela.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 51-godišnjak jučer, 22. srpnja, ušao u prostor ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Daruvaru gdje je u namjeri da liši života više osoba pucao iz vatrenog oružja čime je počinio 11 kaznenih djela: jedno kazneno djelo teškog ubojstva ženske osobe, četiri kaznena djela teškog ubojstva, jedno kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i dva kaznena djela ubojstva u pokušaju.        

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru koja je naložila obdukciju smrtno stradalih osoba.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru i predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

 



Priopćenja | Kaznena djela i zakon