Pijani 57-godišnji vozač skrivio prometnu nesreću

Slika /PU_BB/slike vijesti/alkohol.png

Tri ozlijeđene osobe - epilog prometne nesreće koju je skrivio vozač kojemu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,83 g/kg

Foto: ilustracija
U srijedu, 24. srpnja, oko 19.00 sati, u Bjelovaru, pijani 57-godišnjak upravljao je osobnim automobilom VW Polo (BJ) Slavonskom cestom. Na ravnom dijelu ceste, uslijed alkoholiziranosti prešao je na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a potom se vraćao u prometnu traku kojom se do tada kretao, kojom prilikom je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila Opel Corsa (BJ) kojim je upravljala 38-godišnja vozačica i koja se kretala iz suprotnog smjera.
U prometnoj nesreći tjelesne ozlijede zadobili su 57-godišnji vozač kojemu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,83 g/kg, 38-godišnja vozačica i 9-godišnje dijete koje je bilo putnik u Opel Corsi, a koji su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani u Općoj bolnici Bjelovar.
Od 57-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću privremeno je  oduzeta vozačka dozvola, a nakon kvalifikacije tjelesnih ozljeda slijedi adekvatna prijava.

Pisane vijesti | Promet i vozila