Pijani 41-godišnjak i 47-godišnjak uhvaćeni u kontroli prometa

Slika /PU_BB/slike vijesti/alkotest02.jpg

U Narti i u Velikom Grđevcu dvojica sudionika u prometu na cestama od kojih je jedan upravljao biciklom, a drugi osobnim automobilom zatečeni su pod utjecajem alkohola

Foto: ilustracija
U ponedjeljak, 15. travnja, u 19.25 sati, u Narti, u kontroli prometa zatečen je 41-godišnjak da upravlja biciklom krivudajući po cesti. Njegovi alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,59 g/kg. Obzirom da je postojala opasnost od daljnjeg činjenja prekršaja on je doveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručena mu je obavijest o počinjenom prekršaju.
Istog dana, u 22.00 sata, u Velikom Grđevcu, u Ulici Vladimira Nazora u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 47-godišnjak. Njegovim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,64 g/kg. Zbog opasnosti da će 47-godišnjak nastaviti sa činjenjem prekršaja on je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i protiv ovog 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Stranica