Ostanite doma i za blagdane

Slika /PU_BB/slike vijesti/Policajac.JPG

Policijski službenici će predstojeće dane provesti  radno i uz redovne poslove pojačano nadzirati provođenje odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Foto: ilustracija

Pred nama je vikend i uskršnji blagdani uz obilje sunčanog vremena. Mnogi od nas poželjeti će izaći van, družiti se i vidjeti obitelj i prijatelje. Moramo dobro razmisliti da li je to dobra odluka u ovom trenutku jer o ponašanju  svih nas ovisi intenzitet i trajanje ove epidemije.  Suzbijanje epidemije prioritet je cijelog društva, a policijski službenici svoj doprinos daju kontrolirajući i nadzirući provođenje odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.     
Pozivamo građane na dosljedno pridržavanje mjera i još jednom podsjećamo na ograničenja, koja proizlaze iz odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a odnose se na zabrane javnih okupljanja, zabranu okupljanja više od 5 osoba na jednom mjestu i mjeru strogog ograničavanja zadržavanja na javnim prostorima.  Nemojte boraviti i zadržavati se na bilo kojoj javnoj površini  kako ne bi došlo do veće koncentracije osoba pri čemu će biti nemoguće poštivati pravila distanciranja i izbjegavanja kontakta.
Policijski službenici će predstojeće dane provesti  radno i, uz redovne poslove, pojačano nadzirati provođenje odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske  kako bi osigurali očuvanje života, zdravlja i sigurnosti građana.  
Zahvaljujemo građanima na suradnji i povjerenju i želimo sretan i blagoslovljen Uskrs građanima Bjelovarsko-bilogorske županije.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica