Održano natjecanje u spretnosti vožnje mopedom i motociklom u Bjelovaru

Slika PU_BB/Natjecanje motocikala/NATJECANJE MOP. I MTC.-glavna.jpg

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

U Bjelovaru je u subotu, 21. travnja,  na centralnom gradskom trgu Eugena Kvaternika ispred zgrade Gradskog poglavarstva, Postaja prometne policije Bjelovar u suradnji s “Moto-klubom Bjelovar”, “Auto-klubom Bjelovar” i “Centrom za vozila Hrvatske” organizirala i provela u okviru svojih preventivnih aktivnosti 4. tradicionalno natjecanje pod nazivom “Natjecanje u spretnosti vožnje mopedom i motociklom”.            

Natjecanje je organizirano na način da su se  vozači natjecali  u spretnosti vožnje motociklom i mopedom u dvije klase, “bez mjenjača” i “ s mjenjačem”.

Pozivu se odazvalo 14 vozača mopeda i motocikla  koji su sa svojim „ljubimcima“ iskušali ne samo svoje vozačke sposobnosti već i nešto više naučili o sigurnoj vožnji od profesionalaca iz „Moto kluba Bjelovar“, a od prometnih policajca o potrebi poštivanja prometnih propisa i o posljedicama njihovog kršenja. 

Natjecanje je popratilo dvjestotinjak prolaznika, a organizator je nagradio prva tri plasirana vozača u svakoj kategoriji sa  statuama, priznanjima i vijencima. Pored toga svi natjecatelji i nazočni  dobili su promidžbene materijale koje su pripremili organizatori.   

 



Stranica