Obavijest građanima o uručivanju izrađenih isprava

Slika /PU_BB/Razno/Zgrada PU novo.jpg

Isprave koje su izrađene, a koje zbog prekida rada sa strankama nisu uručene, od 03. travnja se uručuju strankama uz prethodnu najavu putem telefonskog poziva ili elektroničkom poštom

Foto: ilustracija

Isprave koje su izrađene, a koje zbog prekida rada sa strankama, nisu uručene, od 03. travnja se uručuju strankama u sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske u Bjelovaru i u policijskim postajama Čazma, Daruvar, Garešnica i Grubišno Polje.
Uručit će se izrađene osobne iskaznice, putne isprave, vozačke isprave, dozvole boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, potvrde o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora, boravišne iskaznice za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana Europskog gospodarskog prostora te biometrijske dozvole za boravak državljana trećih zemalja.


Radi mjera opreza i smanjenja rizika od prijenosa virusa COVID-19, kako bi se izbjegao veći broj stranaka istovremeno ispred policijske uprave i postaja, potrebno je da se stranke jave  policijskoj upravi ili nadležnoj policijskoj postaji na niže navedene telefonske brojeve ili elektroničkom poštom radi dogovora o točnom terminu uručenja isprava.

Sjedište policijske uprave bjelovarsko-bilogorske
-e-mail : bjelovarsko-bilogorska@policija.hr
-osobne iskaznice, putne isprave, vozačke dozvole     043 – 270-245
-boravišne iskaznice, dozvole boravka i dr. za
državljane EGP-a i državljane trećih zemalja               043-270-114      
 
Policijska postaja Čazma
-e-mail : pp.cazma@mup.hr , telefon: 043- 270-514 i 043-270-520

Policijska postaja Daruvar
-e-mail : pp.daruvar@mup.hr ,telefon:043-270-630 i 043-270-623

Policijska postaja Garešnica
-e-mail : pp.garesnica@mup.hr ,telefon: 043-270-032 i 043-270-033

Policijska postaja Grubišno Polje
-e-mail : pp.grubisno.polje@mup.hr , telefon:043-270-814  
 
Za  izdavanje isprava, referade upravnih poslova nastavljaju rad isključivo na izdavanju osobnih iskaznica u opravdanim i žurnim slučajevima i vozačkih dozvola vozačima koji upravljaju vozilom u profesionalne svrhe, neovisno o tome radi li se o hrvatskim državljanima ili stranim državljanima koji ispunjavaju uvjete.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica