O požarima tijekom prošlog vikenda

Slika PU_BB/slike vijesti/Požar kuće u brestovačkim brdima.jpg

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 24. studenog 2012.god. oko 02,30 sati u mjestu Daskatica, u dijelu drvenog objekta koji je služio kao garaža, uslijed neispravnosti i kratkog spoja na vodiču između akumulatora i elektro-pokretača, izbio požar na traktoru starom 37 godina u vlasništvu 56-godišnjeg mještanina.

Foto: Ilustracija

            Obavljenim očevidom utvrđeno je da je  24. studenog 2012.god. oko 02,30 sati u mjestu Daskatica, u dijelu drvenog objekta koji je služio kao garaža, uslijed neispravnosti i kratkog  spoja na vodiču između akumulatora i elektro-pokretača,  izbio požar na  traktoru starom 37 godina  u  vlasništvu  56-godišnjeg mještanina.Požar se sa traktora  proširio  na  kompletno krovište navedenog objekta koje se u cijelosti urušilo. Nastala je šteta koju vlasnik cijeni na  oko 30 000  kn.

          25.studenog 2012.  godine  oko 12,30 sati u Ulici hrvatske Republike u Velikoj Pisanici, izbio je požara u radionici  koja  se nalazi u dvorištu obiteljske kuće vlasništvo 81-godišnjakinje, u  kojoj  je  su izgorjele tri motorne pile,  dvije ledenice, aparat za varenje, razni drugi alat i stvari. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Velika Pisanica i djelatnici JVP-e grada Bjelovara. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnoj instalaciji jedne od ledenica. Ukupno  nastalu štetu vlasnica cijeni na oko  35 000 kuna. 



Stranica