Narušavanje javnog reda i mira u protekla 72 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policajac i vozilo.jpg
Foto: Ilustracija

55-godišnjak narušavao javni red i mir u trgovini u Bjelovaru
 
U subotu 5. studenog oko 14 sati u Bjelovaru, u Ulici Matice Hrvatske u trgovini, javni red i mir narušavao je 55-godišnjak tako što je u vidno alkoholiziranom stanju vikao i galamio na djelatnice te s police uzeo alkoholno piće koje je popio. On je priveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje. Nakon uhićenja smješten je u posebnu prostoriju policije.
 
Protiv njega zbog počinjenih prekršaja iz članka 6. i 11. Zakona o prekršajima protiv javnog reda  i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
59-godišnjak narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Bjelovaru
 

U nedjelju 6. studenog oko 20 sati u Bjelovaru, u Ulici Matice Hrvatske u ugostiteljskom objektu, javni red i mir narušavao je 59-godišnjak tako što je u vidno alkoholiziranom stanju  vikao i galamio na osoblje jer mu nisu htjeli uslužiti alkoholno piće. On je priveden u prostorije policije gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 g./kg. Potom je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.
 
Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda  i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon