Narušavanje javnog reda i mira u Grubišnom Polju

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto.jpg

36-godišnjak tjelesno napao 25-godišnjakinju, da bi zatim 34-godišnjak tjelesno napao 36-godišnjaka

Foto: ilustracija

U četvrtak 11. studenog oko 20 sati u Grubišnom polju, u Ulici 77. samostalnog bataljuna ZNG u jednom fast foodu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 36-godišnjak pod utjecajem alkohola revoltiran radom 25-godišnje djelatnice, tjelesno je napao udarivši je otvorenim dlanom u predjelu vrata.

Nakon toga u fast food je došao 34-godišnji vanbračni suprug djelatnice, koji je tjelesno napao 36-godišnjaka tako što ga je primio rukama i izgurao van objekta, a uslijed toga, 36-godišnjak pao na stepenice i zadobio udarac nogom u tijelo od 34-godišnjaka.
 
Budući da je 36-godišnjak iskazivao namjeru za daljnjim činjenjem prekršaja, on je priveden u prostorije policije, gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2.57 g/kg te je potom smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

Protiv 36-godišnjaka i 34-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon