Narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BB/slike vijesti/Policajac.JPG

Dvojici počinitelja prekršaja protiv javnog reda i mira uz smještaj u posebnim prostorijama policije do otrežnjenja slijede i optužni prijedlozi

Foto: ilustracija

U subotu, 31. siječnja oko 22.25 sati, u Garešnici, u ulici Vladimira Nazora, u ugostiteljskom objektu javni red i mir je narušavao pijani 47-godišnjak (1,36 g/kg) tako što je vikao, galamio i vrijeđao 26-godišnjeg gosta. Zbog opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja 47-godišnjak je priveden u prostorije policije gdje mu je određen smještaj u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva odnosno do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.
U subotu, 01. veljače oko 23.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Gundulića, u ugostiteljskom objektu javni red i mir je narušavao 45-godišnjak na način da je vikao i galamio te na taj način uznemiravao prisutne goste. Zbog bojazni da će on nastaviti s narušavanjem javnog reda i mira, priveden je u službene prostorije policije gdje je alkotestiran i tom prilikom mu je utvrđena koncentracija od 2,15 g/kg alkohola u organizmu, nakon čega je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Protiv njega također slijedi optužni prijedlog.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon