Najava županijske akcije u prometu na cestama

Slika /PU_BB/slike vijesti/alkohol.png

U noći sa subote na nedjelju policija će provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa

Foto: ilustracija
Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sve sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom noći 13./14. srpnja 2019. godine (subota/nedjelju) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu, a cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu. 
 
Nadzor ove akcije će naročito biti usmjeren na sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola, droga i lijekova, ali će se sankcionirati i drugi prekršaji kao što su prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, nekorištenje sigurnosnog pojasa, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.
  
I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.
 

Stranica