Najava županijske akcije i pojačanih aktivnosti policije tijekom predstojećeg vikenda

Slika /PU_BB/Promet/Promet1111.jpg

Policijski službenici će danas od 12 do 20 sati provesti županijsku akciju na prekršaje nedopuštene brzine kretanja vozila

Foto: Ilustracija

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama te preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policija će i ovog vikenda poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.

U tom pogledu, obavještavamo sve sudionike u prometu da će od danas 23. do nedjelje 25. travnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija poduzimati pojačane aktivnosti, a posebice će se pojačano nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

A uz vikend akciju, dodatno će se danas 23. travnja od 12 do 20 sati provoditi županijska akcija na prekršaje nedopuštene brzine kretanja vozila.

I ovom prilikom, molimo sve sudionike u prometu, da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

Najave | Promet i vozila