Najava pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda

Slika /PU_BB/Promet/laser.jpg

Od danas 28. travnja do nedjelje 30. travnja policijski službenici na prometnicama naše županije pojačano nadziru promet

Foto: ilustracija

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama te prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica policija će i ovog vikenda poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.
 
Obavještavamo sve sudionike u prometu da će od danas 28. do nedjelje 30. travnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske,  poduzimati pojačane aktivnosti, a posebice će se pojačano nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.
 
I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu i želimo im siguran posljednji travanjski vikend.
 

Najave | Promet i vozila