Najava pojačanih aktivnosti policije u prometu na cestama

Slika /PU_BB/Promet/Leđa_palica.jpg

I ovog posljednjeg rujanskog vikenda policija će pojačano nadzirati promet na našim cestama te sankcionirati prekršitelje

Foto: ilustracija

Što se tiče prometa i prometne problematike u protekla 24 sata na području naše policijske uprave zabilježili smo jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom na garešničkom području.

Policijski službenici će i ovog posljednjeg vikenda u rujnu poduzimati pojačane aktivnosti u prometu na cestama.
U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama od danas, 23. rujna pa sve do nedjelje, 25. rujna na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija će poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.

Dodatno će policijski službenici na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske tijekom subote, 24. rujna od 12 do 20 sati usmjeriti svoje aktivnosti u prvom redu na prekršaje vozača motocikala, mopeda i sličnih kategorija vozila.

I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu!

Najave | Promet i vozila