Načelnik policijske uprave zaželio dobrodošlicu vježbenicima

  • Slika /PU_BB/Prigodno nagrađeni/vježbenici4.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Prvi radni dan vježbenika započeo sastankom s načelnikom policijske uprave i rukovoditeljima  

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Danas, 16. listopada, za devetero mladih, budućih policijskih službenika, je prvi radni dan.  
 
Dobrodošlicu im je zaželio načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić te im zaželio puno uspjeha u radu napominjući da policijski posao zahtjeva osobnu i profesionalnu odgovornost. Istaknuo je da je za uspješno obavljanje policijskog posla važno obavljati ga pošteno i savjesno u skladu sa zakonima što rezultira profesionalnim i osobnim integritetom koji odlikuje uspješnog policijskog službenika.    
Načelnik policijske uprave  uputio je vježbenike kako je za uspješno obavljanje policijskog posla potrebno stalno nadograđivanje znanja i vještina, ali i  briga o sebi i vlastitom zdravlju. Usporedio je policijsku karijeru s maratonom i poželio vježbenicima koji se nalaze na startu tog maratona da uspješno dođu do cilja.
 
Voditelj Službe za javni red i sigurnost Dražen Prapotnik upoznao je vježbenike s tijekom provođenja vježbeničkog staža i  načinima praćenja i vrednovanja njihova rada.
  
Vježbenicima su uručena rješenja kojima su raspoređeni na svoja prva radna mjesta u sustavu Ministarstva unutarnjih poslova, Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.
Šestero policijskih službenika-vježbenika je raspoređeno u Policijsku postaju Bjelovar, a u Policijske postaje Daruvar, Garešnica i Grubišno Polje raspoređen je po jedan službenik-vježbenik. 

Nakon preuzimanja rješenja o rasporedu, kod spomen obilježja ispred zgrade policijske uprave, mladi policijski službenici i službenice su se poklonili i zapalili svijeće poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim redarstvenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske te započeli s obavljanjem radnih zadaća u svojim policijskom postajama. 


 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica