Načelnik Jakob Bukvić i zamjenik Hamdija Mašinović istinska podrška Udruzi roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije

Slika /PU_BB/Razno/Udruge/1711535856230.jpg

Svojim primjerom budite uzor mladim generacijama policijskih službenika-poručila je predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

U srijedu, 27. ožujka, načelnik Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske i ratni zapovjednik Antiterorističke jedinice „Lučko“ Jakob Bukvić i zamjenik načelnika te ratni zapovjednik Specijalne jedinice policije „Omege“ Hamdija Mašinović prisustvovali su svetoj Misi za sve poginule branitelje i umrle članove Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije koja je održana u Katedrali sv. Terezije Avilske u Bjelovaru. Molitvom i sjećanjem na sve poginule branitelje odali su počast kojom čuvaju njihovu žrtvu od zaborava.

Potom su prisustvovali redovnoj godišnjoj izvještajno-izbornoj sjednici Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj se kraćim govorom obratila predsjednica udruge Nada Hegedić koja je istinski zahvalila načelniku Bukviću na podršci u aktivnostima koja udruga roditelja provodi kao i na doprinosu u njenom radu. Posebno je istaknula zadovoljstvo što policijska uprava udrugu roditelja uvijek uključi u sve svoje protokolarne aktivnosti što uvelike govori o tome koliko policija čuva uspomenu i sjećanje na njihovu djecu, a ponajviše ju veseli kada mladi policijski službenici koji poneki nisu bili ni rođeni za vrijeme Domovinskog rata odaju počast njihovoj djeci, onima koji su dali svoje živote za obranu lijepe nam domovine, a za što vjeruje, da su zaslužni upravo rukovoditelji koji su im primjer i uzor. Na kraju je poručila da te vrijednosti ostanu trajno utkane i u buduće naraštaje.      

Uzajamnim poštovanjem, uz sveobuhvatnu podršku udruzi roditelja policija nastoji i uvijek će nastojati očuvati uspomenu na naše umrle, poginule i nestale branitelje posebno one iz redova hrvatske policije.  
 

Stranica